Team Robbert Meulemeester

Robbert Meulemeester

Advisor

Robbert Meulemeester is een crisisadviseur en strateeg die gespecialiseerd is in geïntegreerd crisismanagement. Hij heeft een achtergrond in finance, event management, corporate communication en digital marketing. Bij PM is hij gespecialiseerd in acuut crisisadvies, strategische crisiscommunicatie, trainingen en oefeningen, processen voor crisismanagement en serious gaming simulaties.

Gevoed door zijn drive om impact te hebben op de crisisparaatheid van organisaties en de veerkracht van de samenleving, is Robbert auteur en frequent spreker op het brede terrein van risico, crisis en verandering. In het verleden gaf hij lezingen aan organisaties en academische instellingen, zoals Antwerp Management School, het Business Continuity Institute, KULeuven, UHasselt, en meer.

Robbert is een fervent voorstander van blended learning via gaming en ontwikkelde daarom de Zombie Game en Calamity Cards, interactieve serious games over crisismanagement en crisiscommunicatie.

Robbert is een gecertificeerd digital marketeer en is lid van het CIP Institute en de European Roller Coaster Club. Hij houdt van pretparken, Formule 1, hardlopen en American football. In 2021 werd hij lid van IAAPA, de International Attractions and Amusement Parks Association.

+32 479 73 82 79

Connecteer met Robbert op LinkedIn of volg hem op Twitter

Menu