Robbert Meulemeester

Senior adviseur & trainer

Robbert Meulemeester


+32 479 73 82 79

Robbert Meulemeester is senior adviseur en trainer die gespecialiseerd is in geïntegreerd crisismanagement. Hij heeft een achtergrond in finance, event management, bedrijfscommunicatie en digitale marketing. Bij PM is hij verantwoordelijk voor training en is hij gespecialiseerd in acuut crisisadvies, strategische crisiscommunicatie, trainingen en oefeningen, processen voor crisismanagement en spelsimulaties.

Vanuit een drive om impact te hebben op de crisisparaatheid en veerkracht van individuen, teams, organisaties en de samenleving is Robbert auteur en frequent spreker op het brede terrein van risico, crisis en verandering. In het verleden gaf hij lezingen aan organisaties en academische instellingen, zoals Antwerp Management School, het Business Continuity Institute, KULeuven, UHasselt, IAAPA en meer. Ook leverde hij een bijdrage aan diverse publicaties rond crisisbeheer en crisiscommunicatie.

Robbert is een fervent voorstander van blended learning via gaming en ontwikkelde daarom de Zombie Game en Calamity Cards, interactieve serious games over crisismanagement en crisiscommunicatie.

Robbert zit in het bestuur van het Crisis Communications Network Europe (CCNE), een Europees netwerk van crisiscommunicatie-agentschappen. In 2021 werd hij lid van IAAPA, de International Attractions and Amusement Parks Association. Daarnaast is hij een gecertificeerd digital marketeer en is lid van het CIP Institute en de European Roller Coaster Club. Hij loopt (ultra) marathons en houdt van pretparken, motorsport en American football.

Menu