Team Julien Draillard Losada

Julien Draillard Losada

Advisor & Junior Researcher

Julien Draillard Losada is crisisadviseur en strateeg bij PM • Risk Crisis Change. Hij is gespecialiseerd in interne en externe perceptieanalyse. Hij geeft trainingen en acute crisisondersteuning aan uiteenliggende organisaties en bedrijven. Vanuit zijn interesse in crisisfilosofie zoekt hij naar manieren om crisisfilosofie praktisch in dagelijkse werkroutines te implementeren. Hij bedenkt praktische tools en principes voor crisismanagement en -communicatie.

Julien is een specialist in Europese overheidszaken en institutionele processen en is de coördinator van het CIP instituut, een non-profit organisatie en internationaal netwerk van academici, professionals, docenten en consultants die interdisciplinaire kennis over crisis- en risicomanagement delen en ontwikkelen.

Julien is licentiaat in de rechten en in de politieke wetenschappen (Université Jean Moulin Lyon III, FR) en licentiaat in de Europese studies, gespecialiseerd in buitenlandse zaken (Université catholique de Louvain, BE). Julien werkte in 2016 als parlementair assistent voor een Europarlementariër in het Europees Parlement en trad in 2017 in dienst bij een in Brussel gevestigde vereniging die de diergeneesmiddelenindustrie in de Europese Unie vertegenwoordigt. Hij startte zijn carrière in crisis en management tijdens de zomer van 2018 bij PM • Risk Crisis Change.

+32 493 40 57 46 (BE)
+33 6 21 76 39 80 (FR)

Connecteer met Julien op LinkedIn of volg hem op Twitter

Menu