PM nieuwsbrief | september 2021

Newsletter-september-2021

Geen stress, het is maar chaos!

Organisaties, teams, mensen en de hele maatschappij komen langzaamaan terug buiten na langer dan een jaar telewerken. Wijzelf kijken er vol spanning naar uit om opnieuw in levenden lijve open crisistraining te geven!

We vernieuwden de cursussen crisiscommunicatie, crisismanagement en operationeel crisisbeheer, en verwelkomen vol trots een nieuwe telg in de familie: acuut stressmanagement! 🎉🎉

Ook nieuw: een methodiek om doorheen de cursus de kennis en inzichten toe te passen op de eigen organisatie en af te ronden met een concreet actieplan.

➡️ Info en inschrijven

‘Alles is onder controle!’ Of niet?

Ons boek ligt vandaag in de winkel… als er geen schip gekneld had gezeten in het Suezkanaal en er geen aanslepende pandemie was. Alles is onder controle, nietwaar? Door de moeilijke papierbevoorrading ligt het boek pas in de winkels op 21 september, de dag van de officiële voorstelling. Stuur stijn@pm.be een berichtje als je daarvoor een uitnodiging wil ontvangen.

Boek je CrisisSuite demo met Robbert en Ruud, directeur van Merlin Software

Onder andere door de pandemie merken we bij PM dat er een stijgende vraag is naar robuuste software om crisisteams te ondersteunen. Dat treft, want PM is de exclusieve verdeler van CrisisSuite in België!

Binnenkort komt Ruud van den Beukelen, mede-oprichter en algemeen directeur van Merlin Software, naar Gent. We maken wat tijd vrij om je via Teams een vrijblijvende demo te geven. Schrijf nu in voor één van de 3 slots.

Mee met de groei: PM.be in een nieuw jasje

PM • Risk Crisis Change is het afgelopen anderhalf jaar sterk geëvolueerd. Zo bouwden we onze R&D divisie uit, verzamelden we een PM Faculty, pasten we onze ondersteuningsformules aan en ontworpen we nieuwe spelsimulaties.

Hoog tijd dus om onze site mee te laten groeien. De Nederlandstalige versie is zoals je ziet nog in aanbouw, maar surf alvast eens rond op de andere pagina’s van www.pm.be en stuur ons eventuele fouten door. Wij trakteren er eentje per fout die je vindt! 😉

In case you missed it: Hugo & Bert in Terzake

Collega’s (en helden) Hugo Marynissen en Bert Brugghemans waren recent te gast bij Terzake om duiding te geven bij de uitdagingen voor het crisisbeheer bij overstromingen, pandemieën en meer van dat fraais dat op ons afkomt. Samen met Kathleen Cools, drie toppers in één studio over all things crisis.

Interesse om updates zoals deze als eerste te ontvangen? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief.

Domain: Nieuwsbrief
Type: Newsletter
Language: Nederlands
Menu