Is alles altijd onder controle?

Crisis aanpakken

PM heeft doorheen tal van sectoren, van petrochemie over de publieke sector tot het bankwezen, ervaring met het aanpakken van acute crisissituaties. Wij krijgen het voor elkaar: in de loop der jaren heeft PM talloze projecten, trajecten en plannen omgezet in acties met blijvende impact, een verzekerde bedrijfscontinuïteit, minimale schade en geredde levens voor honderden organisaties.

All things crisis

Wij hebben ons alles dat aan crisis verbonden is meester gemaakt. Enerzijds omdat onze doorwinterde adviseurs elke dag van het jaar met crisis omgaan. Daarnaast combineren we praktijkervaring met het uitvoeren van ons eigen academisch onderzoek. PM wordt niet alleen gedreven door kennis, we tillen de innovatie in ons vakgebied naar een hoger niveau.

Crisisacties op maat

Elke organisatie is uniek, wij geloven dan ook niet in een one-size-fits-all aanpak. Moet je plannen, voorbereiden, leren, oefenen, of misschien je detectie van “bijna-ongelukken” verbeteren? Wie moet je betrekken, en wat moet je prioriteit zijn? In een wereld vol “wicked problems” kunt je bij PM rekenen op onze ervaring, onze onderzoeksfaculteit en ons wereldwijde netwerk van deskundigen. Laten we samen bepalen wat de beste manier is om verder te gaan en een oplossing te vinden die perfect aansluit bij de huidige behoeften van je organisatie, zodat die veerkrachtiger wordt en beter voorbereid is op crisissituaties.

Rots in de branding

Een crisis trekt zich niets aan van nine to five. Wanneer het onverwachte toeslaat, zijn wij er om u, onze klant, ter plaatse te ondersteunen. Als het erop aan komt, is een copiloot van onschatbare waarde. De adviseurs van PM geven deskundig advies of nemen plaats waar de capaciteit van de eigen organisatie tekort schiet. In tijden van crisis organiseren we ons als een hulpdienst: altijd bereid om onze focus te geven aan een klant in nood, en om de theorie in de praktijk om te zetten.

PM • Risk Crisis Change

PM • Risk Crisis Change

PM maakt organisaties veerkrachtiger door ze voor te bereiden op het beheren en leren van ontwrichtende gebeurtenissen.

Wij bieden consultancy, training, acute ondersteuning en onderzoek in alle fases van de crisistijdlijn aan: voor, tijdens en na.

Geïntegreerde crisisondersteuning

Voor, tijdens en na

Director’s Cut

Elke twee maanden neemt managing partner Stijn Pieters deze sectie over om zijn top drie picks te presenteren.

Samen met het PM team en Faculty selecteerde ik mijn huidige top drie waardevolle inzichten, webpagina’s, nieuwe publicaties, blogs of nieuwsberichten van de fascinerende wereld van crisis bij PM en daarbuiten. Geniet ervan!

Recente artikels

Recent onderzoek

Nieuwsbrief

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste research, artikels, blogs, cursussen, activiteiten, etc. Je kan je op elk mogelijk moment weer uitschrijven.

CrisisSuite PM • Risk Crisis Change

PM is een Certified Reseller voor Merlin’s CrisisSuite software in België

IAAPA PM • Risk Crisis Change

PM is lid van IAAPA, the International Association of Amusement Parks and Attractions

CCNE PM • Risk Crisis Change

PM is lid van CCNE, the Crisis Communications Network Europe

Menu