Communiceren begint met luisteren: omgevingsanalyse bij crisis

Tijdens de eerste editie van de leergang omgevingsanalyse is het idee ontstaan om alle do’s en don’ts rondom het vakgebied omgevingsanalyse te verzamelen in een speciale bundel: Communiceren begint met luisteren. Een verzameling van verhalen en ervaringen op het gebied van omgevingsanalyse. Met deze bundel willen we een eerste stap maken binnen het vakgebied, een ontwikkeling die hopelijk uiteindelijk eindigt in een boek dat volledig in het teken staat van omgevingsanalyse.

Om de gebundelde verhalen en theorie voor iedereen toegankelijk te maken zodat iedereen zich kan verdiepen in het vakgebied omgevingsanalyse en kan leren van eerdere incidenten/crises is er een gratis PDF versie van de bundel beschikbaar.

› Download de bundel (PDF)

De deelnemers van de leergang omgevingsanalyse kregen in november 2015 als eerste deze bundel. De publicatie is een gezamenlijk inititatief van:

Meer over deze publicatie

Cover van de bundel Omgevingsanalyse bij crisis

About the author
Tim is an adviser, researcher and developer active in crisis management, crisis intelligence, sentiment analysis and crisis simulations. He’s involved in several innovative activities such as the EU-funded E2mC project. At PM Tim co-developed the Zombie Game and developed the CIP Simulator.

ℹ️ Learn more about Tim

Vorig bericht
Aan de slag met online tools voor beeldvorming, omgevingsanalyse, informatieverrijking en samenwerking
Volgend bericht
Crisis Intelligence Manual
Menu