Gratis webinar noodweer & crisisbeheer met MeteoSupport

noodweer

Hevige sneeuwval, hagelstenen zo groot als pingpongballen, plotse wateroverlast of lang aanhoudende periodes van hitte en droogte; de laatste jaren maken we het steeds vaker mee. Niet alleen vakantiegangers, maar ook overheden, bedrijven en organisaties zullen de komende jaren meer en meer rekening moeten houden met wispelturige weersomstandigheden en noodweer.

Maar wat zijn de voornaamste meteorologische trends waar experts voor waarschuwen? Wat kunnen organisaties doen om zich voor te bereiden op noodweer? En hoe kunnen zij de nodige wendbaarheid en capaciteiten inbouwen om naar crisismodus over te schakelen als het noodlot toeslaat?

Op 26 september 2024 van 14u tot 15u organiseren MeteoSupport (NoodweerBenelux) en PM • Risk Crisis Change een webinar. Nicolas Roose (oprichter MeteoSupport) en Robbert Meulemeester (senior adviseur bij PM) delen er hun inzichten rond weersadvies, crisismanagement en crisiscommunicatie. Zij voorzien ook voldoende tijd om uw vragen te beantwoorden. Schrijf nu gratis in! 

Menu