Freelancers

Ontmoet onze Freelancers

Specifieke problemen vereisen specifieke competenties om ze aan te pakken. Bij PM hebben we een netwerk van doorgewinterde crisisspecialisten met verschillende expertisegebieden samengebracht. De PM Freelancers zijn betrokken bij onze trainingen en consultancy, zowel voor open trainingen op de PM Academy als in-company trainingen, en worden vaak ingeschakeld bij acute crisisactiveringen van ons team.

Luc Claessens

Luc Claessens

Advisor & trainer

+32 497 49 92 19

Luc werkt als crisisconsultant en trainer, voornamelijk in de non-profit sector. Als trainer voor de PM Academy ondersteunt hij cursussen in crisismanagement en -communicatie.

Matthias Tindemans

Consultant

Matthias is infanterieofficier bij Defensie, onderzoeker en consultant inzake crisisbeheer met specifieke belangstelling voor veiligheid, veerkracht, leiderschap en crisis.

Maud Losfeld

Trainer

Maud is coördinator media-educatie en werkt als projectcoördinator bij Provincie Henegouwen.

Steven van den Oord

Senior Researcher

Steven is als onderzoeker verbonden aan Avans Centrum voor Openbare Veiligheid en Strafrecht, Avans Hogeschool en houdt zich bezig met organisatie- en netwerktheorie.

Nils Vandenbroucke

Trainer

Nils werkt als klinisch psycholoog en therapeut, gespecialiseerd in trauma en hulpverlening na traumatische gebeurtenissen.

Koen Van Praet

Trainer

Koen is een klinisch psycholoog die een diepgaande expertise heeft opgebouwd over psychotrauma en de impact van kritieke incidenten op zowel de getroffenen als de psychosociale hulpverleners.

Pieter Bacx

Trainer

+32 476 84 88 30

Als preventieadviseur, brandweeropleider en interventieleider van publieke brandweerdiensten is Pieter een expert in het managen van incidenten en crisissituaties vanaf de eerste melding tot het crisismanagementteam.

Pieter-Maes

Pieter Maes

Trainer

Pieter werkt als brandweerman en richt zich op het versterken van de vaardigheden van elke brandweerman om de veiligheid tijdens elke interventie te verbeteren.

Menu