Coaching

Voor individuen of kleine teams die ondersteuning zoeken bij het bereiken van een specifieke doelstelling, bieden wij coachingstrajecten op maat. Heb je de opdracht gekregen een crisis(communicatie)plan op te stellen? Wil je een effectief opleidingsplan ontwikkelen voor het crisismanagementteam? Of wil je je kennis over crisisbeheer verdiepen in functie van je carrièrepad? Coaching kan voor jou de perfecte oplossing zijn om jouw doel te bereiken.

Interesse in coaching voor jezelf of een collega?

Over de coaching

De adviseurs van PM zijn ervaren crisismanagers en trainers die in de frontlinie niet anders doen dan mensen individueel begeleiden. Maar ook buiten crisistijd wordt ook vaak op ons beroep gedaan als coaches. Mensen komen naar ons voor coaching met uiteenlopende noden, zoals:

  • Iemand is nieuw in de crisiscommunicatiewerking en moet in sneltempo klaargestoomd worden om als coördinator te fungeren;
  • Iemand krijgt de opdracht van het management om een noodplan te schrijven maar weet eigenlijk niet waar te beginnen;
  • Iemand wil crisisoefeningen organiseren voor de collega’s maar wenst begeleiding bij de eerste paar oefeningen;
  • Iemand wil de crisiswerking doorlichten en wil gaandeweg leren van PM’s methodieken en analyseframeworks.

Wat jouw doelstellingen ook mogen zijn, alles begint met een intake waarmee we jouw noden scherp proberen stellen. Daarna maakt jouw contact bij PM een coachingsvoorstel, net zoals een personal trainer een trainingssschema opmaakt voor mensen die aan een loopwedstrijd willen deelnemen. Dat voorstel omvat individuele opleidingsmomenten, trainings en oefeningen (die meestal vanop afstand en op eigen tempo kunnen voltooid worden) met als bedoeling om binnen de vooropgestelde periode jouw doelstellingen te bereiken. Jouw coach fungeert als jouw adviseur, trainer, klankbord, vertrouwenspersoon en je grootste supporter.

Deze vorm van leren gaat veel dieper dan bijvoorbeeld tijdens een klassikale opleiding, omdat we door ons individueel contact verder kunnen gaan dan louter kennen en begrijpen, maar jou ook in staat stellen om de kennis daadwerkelijk toe te passen en problemen op te lossen.

Hoor het van een ander

Onze samenwerking was erg interessant. Ik heb geleerd dat crisismanagement echt kan werken in alle sectoren, dankzij goed doordachte processen. Wat me ook aangenaam verraste, was dat crisismanagement zo nauw aansluit bij het PDCA-cirkelproces van ISO. Tot slot heb ik het bijzonder gewaardeerd dat je  wat tijd hebt vrijgemaakt om mij een opleiding in crisismanagement te geven.

QHSE Officer van een multinational die duurzame productiviteitsoplossingen produceert, die we hebben gecoacht bij het schrijven van een ISO-gecertificeerd geïntegreerd crisisplan

PM coaching

Laat ons contact opnemen

Interesse in coaching? Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Hoe wil je dat we contact opnemen?

    Ga vandaag nog van start met coaching en ontwikkel jezelf

    Menu