Thuline Formesyn

Adviseur & trainer

Thuline Formesyn

thuline@pm.be
+32 476 30 93 38

Thuline Formesyn is junior crisisadviseur en trainer bij PM. Ze heeft een Bachelor diploma in Maatschappelijke Veiligheid behaald aan de Hogeschool VIVES Kortrijk, en een Master diploma in Veiligheidswetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen.

Thuline heeft een specifieke achtergrond in nood- en interventieplanning, en heeft haar interesse in crisisbeheer ontwikkeld tijdens verschillende stages en een Erasmusprogramma in Denemarken (Working in Context of Conflict and Disaster).

Thuline richt zich voornamelijk op het geven van trainingen, opleidingen, oefeningen en crisissimulaties op het gebied van geïntegreerd crisisbeheer. Ze wil hierbij vooral praktische methoden aanreiken die iedereen zich eigen kan maken en waarmee individuen en teams ook aan de slag kunnen in de koude fase. Om duurzame leerresultaten te verzekeren heeft Thuline een interesse ontwikkeld in de principes van competenties gericht leren om alle rollen binnen crisisteams op een praktische manier te begeleiden en ondersteunen. Daarnaast gaat ze steeds op zoek naar creatieve manieren om een leertraject op maat aan te bieden.

In haar vrije tijd luistert Thuline graag naar LP’s en speelt ze gezelschapsspellen.

Menu