Team Stijn Pieters

Stijn Pieters

Managing Partner

Stijn Pieters is medeoprichter en managing partner van PM • Risk Crisis Change.

Zijn doel is het creëren van een wereldwijd netwerk van mensen (of ‘a company‘), dat de gedachten, attitudes en vaardigheden van mensen verandert over hoe om te gaan met risico’s, crisissituaties en verandering. Stijn droomt van een minder dystopisch gepercipieerde wereld waarin mensen meer capaciteit hebben om snel te herstellen van moeilijkheden.

Zijn doel is om mensen, teams, organisaties en samenlevingen sterker te maken en te innoveren op het brede gebied van risico, crisis en verandering en om individuen en teams te versterken die op elk moment taken volbrengen met virtuositeit, meesterschap, vloeiendheid, bekwaamheid en vaardigheid.

Als adviseur van private, non-profit en publieke organisaties put hij praktische expertise, kennis en wijsheid uit verschillende domeinen zoals geïntegreerd crisismanagement en crisisbestuur, maar ook prestatie-, risico-, veranderingsmanagement en paradoxaal leiderschap.

Stijn heeft een achtergrond in crisiscommunicatie, strategische communicatie en web development. Zo was Multimedia engineering zijn eerste diploma. Hij heeft ook een postgraduaat in rampenmanagement bij Campus Vesta (Universiteit Antwerpen). In zijn proefschrift behandelde hij de pre-crisis voorwaarden voor effectief leren tijdens crisiscommunicatiesimulaties in organisaties.

Daarnaast is Stijn medeoprichter van het CIP Institute, een samenwerkingsplatform dat zich inzet voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van risk & crisis management. Hij is een actief lid van het Federaal Belgisch Crisiscommunicatie Response Team.

+32 479 95 01 46

Connecteer met Stijn op LinkedIn of volg hem op Twitter

Menu