Team Senne Keuppens

Senne Keuppens

Junior Adviseur & Trainer

Senne Keuppens is crisisadviseur en trainer bij PM • Risk Crisis Change. Hij is gespecialiseerd in business & financial impact. Senne studeerde af als handelsingenieur aan de Universiteit Gent, heeft een masterdiploma in corporate finance en deed tijdens zijn studies ervaring op in zowel startups als een corporate omgeving. Bij PM wil hij zowel uitstekend advies geven in acute crisisondersteuning als organisaties helpen zich voor te bereiden op uitzonderlijke situaties.

Naast acute ondersteuning en trainingen op het gebied van geïntegreerd crisisbeheer, implementeert Senne strategische inzichten in crisis-, nood- en business continuity plannen voor diverse klanten. Intern houdt hij zich bezig met ontwikkelprojecten waarbij hij theoretische PM R&D bevindingen vertaalt naar waardevolle business inzichten. In dat kader werkt Senne samen met Robbert Meulemeester en Steven van den Oord aan het PM Gaming project waar hij een ondernemende visie inbrengt.

Wanneer Senne niet werkt aan crisisoplossingen, speelt hij als wide receiver voor de lokale American football club Ghent Gators, waar hij ook jeugdtrainer en bestuurslid is.

+32 476 01 86 02

Connecteer met Senne op LinkedIn.

Menu