Carrières bij PM

Crisis advisor & trainer

Je deelt je ervaring en netwerk met ons team. Je hebt een commerciële flair en houdt ervan de telefoon op te nemen om relaties te onderhouden. Nadat je met de diensten en producten van PM kennisgemaakt hebt, werken we samen aan het vergroten van de impact van PM. Je bent een topadviseur en een bevlogen trainer.

Young potentials

Ben jij een student met bijzondere interesse in de wondere wereld van crisismanagement en communicatie? Nieuwsgierig naar wat we bij PM elke dag doen? Als je deel uitmaakt van PM’s pool van young potentials delen we onze inzichten over alles wat met crisis te maken heeft met jou en betrekken we je, als de gelegenheid zich voordoet, bij onze activiteiten.

We are hiring – open sollicitaties zijn welkom!

PM is een snel groeiend bedrijf, gebouwd op een robuuste en wendbare organisatiestructuur, op zoek naar ambitieuze mensen die de wereld veiliger willen maken. En of er mogelijkheden zijn voor carrières bij PM!

Interesse om het PM team te vervoegen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via  en . We staan te popelen om je te leren kennen en kijken uit naar je motivatie waarom jij perfect bij ons zou passen.

carrières careers
Menu