PM’s Young Potentials

Ben jij ook door je studies en/of persoonlijke ervaringen geïnteresseerd geraakt in het reilen en zeilen in de wondere wereld van de crisisbeheersing en crisiscommunicatie? Ben je nieuwsgierig naar de boeiende activiteiten waarmee we bij PM elke dag bezig zijn, in de privésector en bij overheden? Dan kunnen wij iets voor elkaar betekenen: werk met ons samen, doe relevante ervaring op, verwerf skills en inzichten in de (crisis)werking van organisaties, dankzij onze pool “PM’s Young Potentials”.

Ben je op zoek naar kansen om zelf praktische ervaringen opdoen gelinkt aan crisisparaatheid, crisismanagement en/of crisiscommunicatie, en dat bij echte organisaties? Sluit je dan aan bij deze groep jonge gemotiveerde mensen die allen dezelfde interesse delen: crisisbeheersing in al z’n facetten. “PM’s Young Potentials” is niet enkel een actieve community van gelijkgestemden, wij bij PM schakelen de leden van deze unieke groep “crisisprofessionals in spe” ook regelmatig actief in binnen onze projecten. Lijkt het je een boeiend om op die manier samen met ons mee wereld rondom jou meer crisisparaat te maken? Stel je dan zeker vandaag nog kandidaat en … join the club!

Voor wie? 20’ers uit gelijk welk studiedomein of achtergrond met een grote interesse in crisisbeheer, die het zien zitten om betrokken te worden bij het reilen en zeilen van PM.

Welke activiteiten? Advies voor scripties, kennis vergaren, deelnemen aan onderzoek of oefeningen, op de hoogte gehouden worden van vacatures … Geheel vrijblijvend en je kan zelf je voorkeuren aangeven. We gaan voor een duurzame samenwerking!

Hoe werkt het? Stuur ons even een mailtje en vertel ons daarin waarom jij zo graag tot deze unieke club van “High Potentials” wil behoren. We zijn heel nieuwsgierig naar wat jou motiveert, en dat is dan ook waar het meeste belang aan hechten bij het screenen.

PM Young Potentials

PM makes organisations more resilient by preparing them to manage and learn from disruptive events. We provide consultancy, training, acute support and research in all stages of the crisis timeline: before, during and after.

Twitter
LinkedIn
Newsletter
PM BVBA
Krijgslaan 112
9000 Gent
+32 479 112 112
info@pm.be
Bank J.Van Breda & C°
IBAN: BE90 6451 0499 2532
BIC: JVBABE22
BTW BE 0473.448.981
NACE code 82990