PM • Risk Crisis Change heeft als organisatie veel geleerd uit de verschillende lockdowns en paste zich aan de chaos aan. Onze opleidingen en trainingen brachten we onder de PM Academy, waar blended learning centraal staat. Research & Development werd geïncorporeerd en kent een snelle groei. Daarnaast werken we volop aan een update van onze Crisis Preparedness Scan en onderzoeken we intensief de domeinen Organisational Resilience en Crisis Governance. Voor verschillende klanten hebben we tot slot interessante en impactvolle projecten op stapel staan. Dit alles maakt van PM een snel groeiende onderneming met een sterke organisatie op zoek naar verschillende collega’s om er samen keihard tegenaan te blijven gaan.

Ervaren crisisadviseur en -trainer (medior niveau)

Je voegt jouw ervaring en netwerk toe aan ons team. Je hebt een commerciële flair en neemt met plezier de telefoon op om relaties te onderhouden. Na het je eigen maken van de diensten en producten van PM vliegen we er samen in om de impact van het PM team te vergroten. Je bent naast een (top)adviseur een bevlogen trainer.

Blended learning ontwikkelaar

Je brengt jouw kennis en kunde omtrent blended learning in ons team, en het team leidt jou dan weer op in de wondere wereld van het geïntegreerd crisisbeheer. In een mum van tijd word je een belangrijke schakel tussen de divisie Research & Development en de PM Academy. Concreet ga je aan de slag met ons learning management system en ondersteun je de PM Faculty bij de ontwikkeling van programma’s, cursussen en leermodules. 

Spreekt één van de volgende profielen jou aan? Stel jezelf dan even voor aan stijn@pm.be en hugo@pm.be. Graag leren we jou beter kennen en kijken uit naar jouw motivatie waarom jij dé perfecte versterking voor ons team bent!

 
Receive free snackable content!
You agree to receive exclusive content from PM • Risk Crisis Change. You can unsubscribe from these communications at any time.
By subscribing, you agree to our privacy policy and terms and conditions