Zombie Game simulatie

Stel je het volgende scenario voor. Meerdere zombie-uitbraken ontketenen een ravage over de wereld. Onze grootste steden zijn geïmmobiliseerd en groepen gevaarlijke zombies vormen een onvoorziene bedreiging voor alles wat ons dierbaar is. Onze toekomst en nalatenschap staan op het spel. Gelukkig hebben de NAVO-lidstaten een strijdplan opgesteld: legers sturen gespecialiseerde troepen om zombies in te sluiten, communicatiespecialisten doen hun best om burgers te informeren en crisismanagers in de oorlogskamer moeten ervoor zorgen dat hun waarden en strategische doelen op één lijn liggen met alle betrokkenen. Het is aan jou en je teams om te doen wat juist is.

Sinds mei 2014 weten we dat het Amerikaanse ministerie van Defensie in 2011 “CONPLAN 888” schreef. Het is een crisisplan, maar het is anders dan elk ander crisisplan waar je ooit van gehoord hebt: CONPLAN 888 bereidt het Pentagon en de Amerikaanse Defensie voor op zombie-uitbraken! In het uitgebreide gedeelte over risicobeoordeling behandelt het document pathogene zombies (het klassieke zombietype dat via infectie ontstaat), maar het behandelt ook speciale maatregelen die genomen moeten worden voor minder bekende soorten zoals ruimtezombies en zelfs kippenzombies. Bij PM gaan we echter een stap verder. Wij schreven geen plan om een zombie-aanval te verzachten, zoals het Pentagon vroeger deed. Nee, we hebben dit vergezochte scenario werkelijkheid gemaakt. In onze Zombie Game crisissimulatie worden deelnemers daadwerkelijk geconfronteerd met deze buitengewone gebeurtenis, die normaal gesproken alleen voorkomt in een blockbuster film.

E-mail me de brochure

In de brochure lees je meer over de objectieven van de spelsimulatie, praktische vereisten, referenties en meer.

  Vraag me niet om te beslissen, mijn morele waarden zijn twijfelachtig!

  – Deelnemer die moet beslissen over de aanvalsstrategie op lange termijn

  Moeten we Amsterdam, Tokio of de Marskolonie opgeven?

  – Deelnemer over het prioriteren van geld en middelen op het slagveld

  We moeten beseffen dat er in het echte leven geen ‘laatste ronde’ is

  – Deelnemer toen de Zombie Game simulatie afliep

  Bereid je voor op alles

  De Zombie Game is het enige spel dat operationeel crisisbeheer, crisismanagement en communicatie integreert. Het is de meest interactieve en buitengewone crisissimulatie ooit gemaakt.

  Voelt aan als een echte crisis

  De Zombie Game biedt organisaties, teams en individuen een unieke manier om de domeinen van crisisbeheer te verkennen ongeacht hun ervaring. Ervaring is mooi meegenomen maar is niet vereist!

  Multifunctionele simulatie

  Zombie Games kunnen georganiseerd worden als teambuilding maar ook als onderdeel van een crisistraining of zelfs een executive sessie waarin thema’s als strategie en tactische planning worden verkend. Sessies duren meestal een halve of hele dag.

  Een onvergetelijke ervaring

  Een Zombie Game sessie maakt een blijvende indruk en verandert voor altijd de manier waarop je naar een crisis kijkt. Eén ding is zeker: dompel jezelf onder in een sessie en je zult er nog jaren over napraten.

  Deze Spaanse projectmanagers leerden basisprincipes van crisismanagement te midden van een zombie-aanval

  PM Zombie Game
  PM Zombie Game
  PM Zombie Game

  Zombie Game sessies bij ons op kantoor zijn een ware belevenis, inclusief sfeerbepaling en soundbites

  Zombie Game
  Zombie Game
  Zombie Game

  Internationale studenten leren geïntegreerd crisisbeheer kennen door de Zombie Game

  Expertenadvies

  Bert Brugghemans, met onze senior partner en managing partner co-auteur van het boek Alles is onder controle! & 9 andere mythes over organiseren in tijden van crisis, legt uit waarom we ons moeten voorbereiden op zombies.

  Zombie Game cover

  De Zombie Game is gemaakt en ontwikkeld door PM • Risk Crisis Change. Alle rechten met betrekking tot het spel en de spelmaterialen berusten uitsluitend bij PM. Het is niet toegestaan spelmateriaal of delen daarvan te gebruiken voor eigen doeleinden, tenzij hiervoor expliciet toestemming is gegeven. Het maken van kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen en wijzigingen in de inhoud van deze website en alle spelmaterialen in welke vorm dan ook, is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van PM. Indien overeengekomen dient altijd een link naar de website van PM te worden opgenomen.

  Menu