Zombie Game simulatie

Stel je het volgende scenario voor. Meerdere zombie-uitbraken ontketenen een ravage over de wereld. Onze steden zijn geïmmobiliseerd en zombies bedreigen alles wat ons dierbaar is. Onze toekomst en nalatenschap staan op het spel. Gelukkig hebben de NAVO-lidstaten een strijdplan opgesteld: legers sturen hun troepen om zombies in te sluiten, communicatiespecialisten doen hun best om burgers te informeren en crisismanagers in de oorlogskamer moeten ervoor zorgen dat hun waarden en strategische doelen op één lijn liggen met alle betrokkenen.

Sinds mei 2014 weten we dat het Amerikaanse ministerie van Defensie in 2011 “CONPLAN 888” schreef, een crisisplan om het Pentagon en de Amerikaanse Defensie voor te bereiden op zombie-uitbraken! Bij PM gaan we echter een stap verder. Wij schreven geen zombie-plan, nee, we hebben dit vergezochte scenario gewoon werkelijkheid gemaakt. In onze Zombie Game crisissimulatie worden deelnemers daadwerkelijk geconfronteerd met deze ramp die normaal gesproken alleen voorkomt in blockbuster films.

This was fun! Far from our typical crisis exercises but useful to point out the importance of some basic concepts.

The simulation was eye-opening and enjoyable.

Deze training was verrassend. Een aanrader. Een speelse manier van crisisbeheer en crisiscommunicatie.

E-mail me de brochure

In de brochure lees je meer over de objectieven van de spelsimulatie, praktische vereisten, referenties en meer.

  Bereid je voor op alles

  De Zombie Game is het enige spel dat operationeel crisisbeheer, crisismanagement en communicatie integreert. Het is de meest interactieve en buitengewone crisissimulatie ooit gemaakt.

  Voelt aan als een echte crisis

  De Zombie Game biedt organisaties, teams en individuen een unieke manier om de domeinen van crisisbeheer te verkennen ongeacht hun ervaring. Ervaring is mooi meegenomen maar is niet vereist!

  Multifunctionele simulatie

  Zombie Games kunnen georganiseerd worden als teambuilding maar ook als onderdeel van een crisistraining of zelfs een executive sessie. Sessies duren meestal een halve of hele dag.

  Een onvergetelijke ervaring

  Een Zombie Game sessie maakt een blijvende indruk en verandert voor altijd de manier waarop je naar een crisis kijkt. Eén ding is zeker: dompel jezelf onder in een sessie en je zult er nog jaren over napraten.

  Expertadvies

  Bert Brugghemans, met onze senior partner en managing partner co-auteur van het boek Alles is onder controle! & 9 andere mythes over organiseren in tijden van crisis, legt uit waarom we ons moeten voorbereiden op zombies-aanvallen.

  De Zombie Game is gemaakt en ontwikkeld door PM • Risk Crisis Change. Alle rechten met betrekking tot het spel en de spelmaterialen berusten uitsluitend bij PM. Het is niet toegestaan spelmateriaal of delen daarvan te gebruiken voor eigen doeleinden, tenzij hiervoor expliciet toestemming is gegeven. Het maken van kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen en wijzigingen in de inhoud van deze website en alle spelmaterialen in welke vorm dan ook, is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van PM. Indien overeengekomen dient altijd een link naar de website van PM (https://pm.be/) te worden opgenomen.

  Menu