Training op maat

Je organisatie is uniek en onze samenwerking dus ook. PM is bij honderden echte crisissituaties betrokken geweest, en we hebben meer dan 15 jaar geïnvesteerd in onderzoek, persoonlijke groei en ontwikkeling van kennis, processen en tools voor risico-, crisis- en verandermanagement. Profiteer van ons rijke portfolio aan cursussen, trainingen, oefeningen en serious games voor jein-company trainingsbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een eendaagse training of een langlopend trainingsprogramma, wij zijn de juiste partner voor jou.

Doe de dingen juist: plannen of een plan?

Laat je niet misleiden door crisisplannen: het is nog steeds aan de mensen ‘in the hot seat’ om de situatie te analyseren, de crisismodus af te kondigen, teams samen te stellen, doelstellingen te definiëren en taken uit te voeren. Hun crisisparaatheid zal je herstel maken of breken. Een bijna perfect crisisplan is van belang voor bewustzijn en voorbereiding, maar de meeste crisissituaties zullen je  verrassen door hun complexiteit en waarschijnlijk grote delen van het document ontoepasbaar maken. Wij richten ons op capaciteit en competenties om ervoor te zorgen dat de dingen juist gedaan worden.

Doe de juiste dingen: een aanpak op maat

Elke organisatie heeft specifieke behoeften. Als er zich vandaag een crisissituatie zou voordoen, zouden je teams uitblinken in bepaalde zaken en ernstig achterop hinken op andere. PM kan je helpen de hoogste opleidingsprioriteiten te detecteren om je organisatie beter op crisissituaties voor te bereiden. Mix en match je behoeften met ons rijke portfolio van cursussen, trainingen, oefeningen en serious games en bouw samen met onze adviseurs, onderzoeksfaculteit en wereldwijd expertnetwerk aan een crisisorganisatie van wereldklasse. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste dingen doet.

Bouw capaciteit, competenties en documentatie op, en maak je klaar voor de volgende crisis

Werk samen met PM voor in-company trainingen:

Altijd op maat van je context, vereisten en doelstellingen

Profiteer van ons rijke portfolio aan cursussen, trainingen, simulaties en games om aan je behoeften te voldoen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Opleidingen in één dag of programma’s op lange termijn

Ongeacht de beschikbare tijd, het budget of de middelen zorgen we ervoor dat je de training krijgt die je het meeste waar voor je geld biedt.

Geworteld in een uitgebreide ervaring met levensechte crisissituaties

Je krijgt niet alleen één of meerdere PM trainers, je krijgt ook topconsultants en crisisadviseurs. Wij denken met je mee.

Zeer praktisch en interactief

Wij zijn trots op onze zeer interactieve sessies. Onze klanten roemen ons om de manier waarop we met onze trainingsstijl blijvende impact creëren.

Menu