Masterclass Geïntegreerd Crisisbeheer

 

Bij PM zijn we geëvolueerd van strategische communicatie naar crisiscommunicatie, naar crisismanagement, naar geïntegreerd crisisbeheer en nu naar crisis governance. Meer dan 6 jaar na onze laatste masterclass is ons denken geëvolueerd, en dus is het tijd voor een nieuwe. Daarom kondigen we een nieuwe masterclass aan voor juni 2023.

Inspiration sessions + Masterclass
Masterclass Geïntegreerd Crisisbeheer

21, 22 & 23 juni 2023

Bij PM zijn we experts in geïntegreerd crisismanagement, dat operationele crisisrespons, strategisch crisismanagement, crisiscommunicatie en coördinatie van de crisisorganisatie omvat. Voor het eerst bundelen we al onze ideeën, inzichten, structuren en methodieken in één masterclass.

Deze masterclass is essentieel voor sleutelfiguren binnen de crisisparaatheid of het crisismanagement van de organisatie en biedt gegarandeerd praktische oplossingen voor al uw crisismanagement-uitdagingen. Het evenement wordt voorgezeten door Robbert Meulemeester en werd samengesteld samen met Stijn Pieters, aangevuld met nationale en internationale gastsprekers.

Praktische informatie

21, 22 & 23 juni 2023

Deze masterclasses worden georganiseerd in nauwe samenwerking met leden van CCNE en CIP Institute.

CCNE

Sprekers 

Dalila Antunes (PT) is CEO van Factor Social en is expert inzake risicoperceptie en risicocommunicatie. Ze heeft ervaring in milieu- en sociale effectbeoordeling, het ontwikkelen van programma’s voor gedragsverandering, advies over risicoperceptie en risicocommunicatie,…

Dalila Antunes | LinkedIn

Bert Brugghemans (BE) is  commandant van Brandweer Zone Antwerpen. In 2021 werd hij benoemd tot Overheidsmanager van het jaar. Hij is gedreven om de samenleving weerbaarder te maken tegen crisis, complexiteit en chaos. Hij is zeer actief in safe en smarte cities, industrieën en havens en over de toekomst van veiligheid en continuïteit.

Bert Brugghemans | LinkedIn

Julien Draillard Losada (FR/Es) is crisisadviseur en strateeg bij PM • Risk Crisis Change. Hij is gespecialiseerd in interne en externe perceptieanalyse. Hij geeft trainingen en acute crisisondersteuning aan organisaties en bedrijven op een breed terrein. Hij zoekt naar manieren om crisisfilosofie praktisch te implementeren in dagelijkse werkroutines. Hij bedenkt praktische instrumenten en principes voor crisismanagement en -communicatie.

Julien Draillard Losada | LinkedIn

Thuline Formesyn (BE) is junior consultant & trainer bij PM • Risk Crisis Change.

Thuline Formesyn | LinkedIn

Senne Keuppens (BE) is crisisadviseur en strateeg bij PM • Risk Crisis Change en gespecialiseerd in zakelijke en financiële impact. Bij PM wil hij uitstekend advies geven in acute crisisondersteuning en organisaties helpen zich voor te bereiden op uitzonderlijke situaties.

Senne Keuppens | LinkedIn

Juan Manuel Domínguez (ES) is Managing Partner van SD Group, een bedrijf gespecialiseerd in het ondersteunen van business managers door middel van professionele planning en projectmanagement. Hij heeft deelgenomen aan de organisatie van meer dan 10 nationale en internationale conferenties en evenementen en trainingen gegeven in de publieke en private sector.

Juan Manuel Domínguez | LinkedIn  

Hugo Marynissen (BE) is senior partner bij PM, postdoc onderzoeker aan de Universiteit Antwerpen, en associate professor aan de Antwerp Management School. De focus van zijn huidige onderzoek ligt op teamdynamiek in crisisteams, veiligheidsleiderschap binnen zogenaamde “High-Reliability Organizations”, normale chaos, en de rol van crisisbestuur als een manier om te anticiperen op extreme gebeurtenissen.

Hugo Marynissen | LinkedIn

Robbert Meulemeester (BE) is crisisadviseur en strateeg bij PM • Risk Crisis Change en richt zich op geïntegreerd crisismanagement. Hij is gespecialiseerd in acuut crisisadvies, strategische crisiscommunicatie, trainingen, oefeningen en serious gaming simulaties.

Robbert Meulemeester | LinkedIn

Stijn Pieters (BE) is managing partner en strateeg bij PM • Risk Crisis Change. Hij is gespecialiseerd in risico- en crisismanagement voor bedrijven en overheden. Hij wil een wereldwijd netwerk creëren dat de mindset, houdingen en vaardigheden van mensen verandert over hoe om te gaan met risico’s, crisis en verandering.

Stijn Pieters | LinkedIn

Nicole Rijkens (NL) is CEO of Pantopicon and a postdoctoral researcher and teacher at the Maastricht Sustainability Institute (School of Business and Economics, University of Maastricht). She is foresight practitioner and sustainability scientist. One of her fields of interest is future discontinuities and crisis governance.

Nicole Rijkens-Klomp | LinkedIn

Fabian Steinmann (DE) is doctoraatsonderzoekers aan Cranfield University met een sterke passie voor de luchtvaart. Zijn doel is bij te dragen aan de veerkracht van de luchtvaartindustrie en te zorgen voor een veilige en efficiënte werking, zelfs wanneer de dingen niet gaan zoals gepland.

Fabian Steinmann | LinkedIn

Tim Toulmin (UK) is Managing Director bij Alder, een bedrijf gespecialiseerd in issues management en crisiscommunicatie. Tim heeft meer dan 25 jaar in de media gewerkt en was betrokken bij enkele van de grootste verhalen in het Verenigd Koninkrijk in de afgelopen twee decennia, waaronder terroristische aanslagen, spraakmakende strafprocessen en grote industriële ongevallen. Deze ervaringen geven u waardevolle inzichten uit het werkveld.

Tim Toulmin | LinkedIn

Reinout Van Zandycke (BE) is oprichter van Exposure, een bureau dat gedragswetenschappen, data en onderzoek gebruikt om advies te geven over online media van organisaties. Met een focus op communicatiepsychologie, nudging, politieke communicatie, etc. laten zij organisaties groeien.

Reinout Van Zandycke | LinkedIn

Menu