Is alles altijd onder controle?

Crisis aanpakken

Noem een sector en we hebben waarschijnlijk samen met klanten een bekende crisis op dat gebied aangepakt. Wij krijgen het voor elkaar: in de loop der jaren heeft PM talloze projecten, trajecten en plannen omgezet in blijvende impact, bedrijfscontinuïteit, schade en geredde levens voor honderden organisaties.

All things crisis

Wij geloven dat we alles wat met crisis te maken heeft onder de knie hebben. Omdat onze gepassioneerde geesten elke dag van het jaar met crisis omgaan. En omdat we praktijkervaring combineren met het uitvoeren van ons eigen academisch onderzoek. PM wordt niet alleen gedreven door kennis, wij drijven de kennis ook daadwerkelijk aan.

Crisisacties op maat

Zoals je organisatie uniek is, zo moet onze samenwerking dat ook zijn. Moet je plannen, voorbereiden, leren, oefenen, of misschien je detectie van “bijna-ongelukken” verbeteren? Wie moet je betrekken, en wat moet je prioriteit zijn? In een wereld vol “wicked problems” kunt je bij PM rekenen op onze ervaring, onze onderzoeksfaculteit en ons wereldwijde netwerk van deskundigen. Laten we samen bepalen wat de beste manier is om verder te gaan en een oplossing te vinden die perfect aansluit bij de huidige behoeften van je organisatie, zodat die veerkrachtiger wordt en beter voorbereid is op crisissituaties.

Rots in de branding

Een crisis trekt zich niets aan van nine to five. Wanneer het onverwachte toeslaat, zijn wij er om u, onze klant, ter plaatse te ondersteunen. Als het erop aan komt, is een copiloot van onschatbare waarde. Zo kunnen alle voorbereidende activiteiten de moeite waard worden, en zijn er voldoende mensen in het team voor alle taken die moeten gebeuren. In tijden van crisis organiseren we ons als een hulpdienst: altijd bereid om onze focus te geven aan een klant in nood, en om de theorie in de praktijk om te zetten.

PM maakt organisaties veerkrachtiger door ze voor te bereiden op het beheren en leren van ontwrichtende gebeurtenissen.

Wij bieden consultancy, training, acute ondersteuning en onderzoek in alle fasen van de crisistijdlijn aan: voor, tijdens en na.

Geïntegreerde crisisondersteuning

Voor, tijdens en na

Director’s Cut

Elke twee maanden neemt managing partner Stijn Pieters deze sectie over om zijn top drie picks te presenteren.

Samen met het PM team enFaculty selecteerde ik mijn huidige top drie waardevolle inzichten, webpagina’s, nieuwe publicaties, blogs of nieuwsberichten van de fascinerende wereld van crisis bij PM en daarbuiten. Geniet ervan!

Recente artikels

Recent onderzoek

Geen resultaten gevonden.

Newsletter

Schrijf in voor onze newsletter krijg onze nieuwste research, artikels, blogs, cursussen, activiteiten, etc. Je kan je op elk mogelijk moment weer uitschrijven.

PM is een Certified Reseller voor Merlin’s CrisisSuite software in België

PM is lid van IAAPA, the International Association of Amusement Parks and Attractions

PM is lid van CCNE, the Crisis Communications Network Europe

Menu