Coaching

Voor individuen of kleine teams die ondersteuning zoeken bij het bereiken van een specifieke doelstelling, bieden wij coachingstrajecten op maat. Heb je de opdracht gekregen een crisis(communicatie)plan op te stellen? Wil je een effectief opleidingsplan ontwikkelen voor het crisismanagementteam? Of wil je je kennis over crisis verdiepen ten behoeve van je carrière? Coaching kan voor jou de perfecte oplossing zijn om jouw doel te bereiken.

Tijdens coachingstrajecten starten we samen een avontuur dat bestaat uit een zorgvuldig ontwikkelde mix van cursussen, trainingen en oefeningen. Je coach stelt, na afweging van je doelstellingen, een coachingsplan op en houdt heel het traject lang nauw contact met jou. Hij of zij fungeert als adviseur, trainer, klankbord, vertrouwenspersoon en je grootste supporter.

Wat anderen vonden

Onze samenwerking was erg interessant. Ik heb geleerd dat crisismanagement echt kan werken in alle sectoren, dankzij goed doordachte processen. Wat me ook aangenaam verraste, was dat crisismanagement zo nauw aansluit bij het PDCA-cirkelproces van ISO. Tot slot heb ik het bijzonder gewaardeerd dat je  wat tijd hebt vrijgemaakt om mij een opleiding in crisismanagement te geven. Hartelijk dank daarvoor!

– QHSE Officer van een multinational die duurzame productiviteitsoplossingen produceert, die we hebben gecoacht bij het schrijven van een ISO-gecertificeerd geïntegreerd crisisbeheersplan in een paar maanden tijd

Waarom coaching?

Afgestemd op jouw doelstellingen

Wij coachen met je doelstellingen in gedachten en werken daar samen naartoe, waardoor de kans toeneemt dat je je doelen met succes bereikt.

Verhoogde betrokkenheid

Wij coachen individuen en kleine groepen. Eén-op-één feedback en veel aanmoediging maakt coaching zeer boeiend.

Veilige plek om perspectief te krijgen

Je kunt een coach vertrouwen, en je kunt ons zeker vertrouwen. Onze regelmatige bijeenkomsten zijn een veilige plek om te praten over de uitdagingen waar je voor staat.

Leren op een dieper niveau

Coaching brengt leren naar een niveau dat verder gaat dan onthouden en begrijpen. Een toepassing met echte impact is het einddoel.

Menu