Een crisis komt vaak onverwacht voor de hele of een deel van je organisatie. Veel van onze klanten merken in die onzekere en stressvolle tijden een tekort aan middelen en specifieke competenties. Met één telefoontje activeren zij één adviseur voor een gesprek of zelfs de volledige capaciteit, netwerken en competenties van PM. PM wordt onmiddellijk een deel van je organisatie wanneer je ons het meest nodig hebt.

Wat heb je vandaag nodig?

Ik ervaar momenteel een crisis

Neem contact met ons op via +32 479 112 112 als het dringend is. We zullen je enkele vragen stellen om de situatie in te schatten voor een mogelijke samenwerking. Vraag ons om je te bellen via info@pm.be als je tijdschema flexibeler is.

Ik zoek een partner in crisis

Onze bekroonde PM Snelle Opstart formule geeft je extra geruststelling voor wanneer het leven chaotisch en complex wordt. Met de adviseurs van PM achter de hand heb je steeds extra capaciteit voor je crisiswerking.

PM Snelle Opstart

Jaarovereenkomst voor crisisondersteuning

Acute crisisbegeleiding is wat we het best doen en er voor je zijn wanneer je ons nodig hebt is voor ons het belangrijkste. Onze PM Snelle Opstart formule is een on-call service voor mogelijke bedreigingen, incidenten of crisissituaties waarmee jein de toekomst geconfronteerd kunt worden. Klanten die op de PM Snelle Overeenkomst overeenkomst aangesloten zijn, krijgen absolute voorrang en aanzienlijke voordelen. Naargelang je specifieke behoeften biedt PM onmiddellijke ondersteuning op afstand, versterking van de capaciteit ter plaatse, een strategisch klankbord en tactisch advies in de domeinen van geïntegreerd crisisbeheer, crisismanagement, crisiscommunicatie, beheer van noodsituaties en incidentafhandeling.

Enkele voorbeelden van de talrijke cases waarbij PM betrokken was:

Fysiek

Aanslagen in Brussel op 22 maart

Ontspoorde trein met chemisch lek

Explosie van een hogedrukpijpleiding

Voedselterugroepingen

Overstromingen en stormen

Brand in een kernreactor

Niet-fysiek

Terreurniveau 4 en lockdown in Brussel

Wijdverspreide cyberaanvallen

Grootschalige ontslagen en sociale onrust

Belastingsontduiking (zoals Panama Papers)

Overnames, fusies en faillissementen

Omkopen van ambtenaren

crisis consulting

E-mail me de brochure

Je leest er meer over de voordelen van de PM Snelle Opstart dienstverlening.

    Menu