Klaar voor je volgende crisis? — PM maakt organisaties veerkrachtiger door hen voor te bereiden op het efficiënt beheren van elk soort crisissituatie. Hiervoor leveren we consultancy, opleiding, advies en ondersteuning tijdens alle stadia van een crisis: voor, tijdens en na.

Aankondigingen van het team

› We werven aan! Spread the word
› Onze nieuwe paper over crisis intelligence is gepubliceerd
› Lees onze meest recente nieuwsbrief – mail gemist? registreer hier

Diensten

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan diensten om de crisisparaatheid op elk niveau van je organisatie aanzienlijk te verhogen.

Advies en ondersteuning | Lees meer
PM biedt organisaties de kennis, expertise en vaardigheden om crisissituaties te beheren. De bedoeling hierbij is steeds om zo snel mogelijk terug naar een normale situatie terug te kunnen keren met beperkte operationele – en imagoschade.

Trainingen & oefeningen | Lees meer
PM organiseert in-huis trainingen, open Master & Expert Classes en verschillende soorten oefeningen en simulaties. We leren en implementeren er robuuste technieken die we ondersteunen met relevante theoretische en praktische kennis.

Werkgebieden

De vijf werkgebieden in onze geïntegreerde crisisbenadering laten ons toe om een helder beeld te krijgen van de veerkrachtigheid en crisisparaatheid in de volledige breedte van een organisatie. Ons framework activeert elk niveau, van strategie tot operaties, om met de beschikbare capaciteit crisissituaties te kunnen detecteren, vermijden, behandelen of zelfs te benutten als opportuniteit.

PM

Onze geïntegreerde aanpak linkt onze vijf werkgebieden aan elk niveau van jouw organisatie. De buitenste ring toont de verschillende diensten die PM aanbiedt.

Strategische benadering | Lees meer
Wij beschouwen crisissituaties als permanent aanwezige bedreigingen voor de verschillende strategische doelstellingen van jouw organisatie.

Veerkrachtigheid | Lees meer
Het bouwen van de juiste competenties en capaciteiten om strategische doelstellingen tegen kleine en grote crisissituaties te kunnen beschermen.

Crisismanagement | Lees meer
Het overkoepelend werkdomein dat beleid, business continuity en organisational impact omvat.

Crisis Intelligence | Lees meer
Verbeter coördinatie en besluitvorming door grote hoeveelheden beschikbare informatie doeltreffend in te zetten.

Crisiscommunicatie | Lees meer
Strategische benadering van de cruciale maar complexe interacties met verschillende stakeholders voor, tijdens en na een crisissituatie.

Operationele crisisbeheersing | Lees meer
Het vormen van een performant operationeel team dat tijdens een crisissituatie de schade beperkt en een escalatie op operationeel vlak voorkomt.

Over ons

Onze missie is het verbeteren van de crisisparaatheid op alle niveaus: individueel, team, organisatie en maatschappij. Dit doen we door in onze dienstverlening voortdurend de combinatie te maken tussen praktische expertise, toegepast wetenschappelijk onderzoek en een data-driven benadering. Het PM team is gespecialiseerd in de coördinatie en uitvoering van een strategische aanpak die beleid, operaties en strategische crisiscommunicatie integreert.

PM werd in 1999 door Stijn Pieters en Dr. Hugo Marynissen opgericht als een full-service communicatiebureau met crisiscommunicatie als specialisatie. Na een grootschalig incident in 2004, waar ze de rol van strategisch adviseurs opnamen, besloten ze om samen met Tim Van Achte zich volledig op geïntegreerd crisismanagement toe te leggen. Robbert Meulemeester vervoegde het team in 2016, Wim Uyttenhove in 2017, Julien Draillard Losada en Dr. Mike Lauder in 2018, en Pieter-Michiel Vermaut in 2019.

PM investeerde veel tijd, energie en middelen in gespecialiseerde opleidingen. Wij geloven in praktische frameworks en toepasbare methodologieën gebaseerd op state of the art wetenschappelijk onderzoek om onze klanten het beste te kunnen ondersteunen.

PM kan voor elk project beroep doen op een uiterst ervaren netwerk van voorkeurspartners en gespecialiseerde freelancers. Wij houden ons netwerk in hoog aanzien en waarderen hen voor hun managementvaardigheden, relevante expertise, wetenschappelijke achtergrond, vaardigheden als docenten en hun persoonlijke motivatie om van de wereld een meer veerkrachtige plaats te maken.

Al onze teamleden zijn doorwinterde crisismanagement experts en begrijpen de cultuur van vele verschillende landen, sectoren en organisaties. Het grootste deel van onze ervaring hebben we opgedaan in de volgende sectoren: energie, chemie, industrie, gezondheidszorg, voeding, transport, financiën, overheden en autoriteiten.

Dr. Hugo Marynissen
Dr. Hugo Marynissen

Senior partner PM

Stijn Pieters
Stijn Pieters

Managing Partner PM

Robbert Meulemeester
Robbert Meulemeester

Adviseur
 

Dr. Mike Lauder
Dr. Mike Lauder

Research Lead

Julien Draillard Losada
Julien Draillard Losada

Adviseur

Pieter-Michiel Vermaut
Pieter-Michiel Vermaut

Adviseur

Wim Uyttenhove
Wim Uyttenhove

Adviseur

Tim Van Achte
Tim Van Achte

Adviseur

Vacatures
Vacatures

Kickstarter Crisistool en Communicatiespecialist

Referenties

PM heeft doorheen de jaren ervaring opgedaan in verschillende sectoren (zoals financiën, chemie, energie, voeding, onderwijs, etc.) tijdens zowel fysieke als niet-fysieke crisissituaties. Lees hier meer over onze meer dan 150 klanten.

Contact
PM BVBA
K.M. Hendrikaplein 57
9000 Gent
+32 479 112 112
info@pm.be
Belfius Bank
IBAN: BE76 0688 9886 7095
BIC: GKCDBEBB
BTW BE 0473.448.981
NACE code 82990

I consent to having this website store my submitted information so they can respond to my inquiry.