Geïntegreerde crisisondersteuning voor, tijdens en na

PM’s Trainings

Ontdek ons breed aanbod aan cursussen, trainings en oefeningen.

PM’s Quick Launch

Onmiddellijke beschikbaarheid van de PM adviseurs voor jouw organisatie.

PM’s Crisis Preparedness Scan

Naast COVID-19 kan een nieuwe crisis ‘game over’ betekeken. Leer en groei nu.

Recente berichten

Receive free snackable content!
You agree to receive exclusive content from PM • Risk Crisis Change. You can unsubscribe from these communications at any time.
By subscribing, you agree to our privacy policy and terms and conditions

Onze diensten

Ben je klaar voor uw volgende crisis?

PM maakt organisaties meer veerkrachtig door hen voor te bereiden op ontwrichtende gebeurtenissen en eruit te leren. We bieden trainingadvies, acute ondersteuning en onderzoek in alle fases van de crisis: voor, tijdens en na.

  • We maken individuen, teams, organisaties en maatschappijen sterker;
  • We innoveren constant in de wereld van risico, crisis en verandering;
  • We creëren individuen en teams die taken uitvoeren tijdens stressvolle periodes met virtuositeit, meesterschap, tovenarij, vlotheid en bekwaamheid. Op elk moment.

PM’s Trainings

Bij PM zijn we fier op onze praktijkgerichte en wetenschappelijk onderbouwde opleidingen, trainings, oefeningen en spelsimulaties. Onze klanten waarderen ons voor onze interactieve sessies die hen jarenlang bijblijven. Hoe interactiever het publiek, hoe meer enthousiast de trainer.

PM is uw partner voor het verhogen van uw veerkracht. Als u op zoek bent naar manieren om om te gaan met volatiliteit, onzekerheid of complexiteit, neem dan zeker contact met ons op.

PM’s Quick Launch

Een crisis komt vaak onverwacht voor het geheel of een deel van uw organisatie. Tijdens deze onzekere en stresserende tijden merkt u wellicht een tekort aan middelen, capaciteit en specifieke competenties. Met één telefoontje bereikt u een adviseur voor een gesprek of activeert u de volledige PM capaciteit, netwerken en competenties. PM wordt meteen een ondersteunend deel van uw organisatie.

PM’s Quick Launch is een gelauwerde formule die uw organisatie extra gemoedsrust biedt voor wanneer het leven chaotisch en complex wordt. Zo houdt u de adviseurs van PM steeds achter de hand.

PM’s Crisis Preparedness Scan

Nu vele landen de Corona-maatregelen versoepelen, bevinden we ons in een nieuwe fase van de pandemie waarin organisaties nog steeds tegen heel wat dreigingen aan kijken. De kans bestaat dat er een tweede golf van het virus komt en dat dit gepaard zal gaan met een verpletterende naschok. Nu moeten organisaties reageren, leren en zich aanpassen. PM helpt uw organisatie om deze cruciale veerkracht te verhogen.

Aanpassingsvermogen en voorbereiding zal het verschil maken tussen overleven en ‘game over’. Leer van het verleden, blijf gevoelig voor het heden en wees bedacht op de toekomst. Laat PM u helpen.

PM makes organisations more resilient by preparing them to manage and learn from disruptive events. We provide consultancy, training, acute support and research in all stages of the crisis timeline: before, during and after.

Twitter
LinkedIn
Newsletter
PM BVBA
Krijgslaan 112
9000 Gent
+32 479 112 112
info@pm.be
Bank J.Van Breda & C°
IBAN: BE90 6451 0499 2532
BIC: JVBABE22
BTW BE 0473.448.981
NACE code 82990