january, 2021

12jan9:00 am5:00 pmOpen opleiding: Mediatraining (NL)Ontwikkel of onderhoud uw vaardigheden voor en achter de camera

PM Risk Crisis Change mediatraining

Event Details

Deze open mediatraining is bedoeld voor iedereen die binnen de organisatie in aanraking kan komen met de pers. Tijdens deze praktische opleiding geven we woordvoerders, communicatiemedewerkers of directieleden de kans om hun vaardigheden voor persopvang of woordvoerderschap aan te scherpen. Net zoals bij elke mediatraining laten we slechts een beperkt aantal deelnemers toe per opleiding. Dat doen we niet alleen om meerdere oefenmomenten te garanderen, maar ook om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is om te leren, met elkaar te spreken en van elkaar te leren.

Nadat u zich hebt ingeschreven, neemt een medewerker van PM contact met u op om uw uitdagingen en leerdoelstellingen te bespreken. Zo streven we naar een uitdagende opleiding voor elke deelnemer. Tijdens de opleiding zelf staan drie principes centraal: opbouwen van zelfvertrouwen, veel oefenen voor en achter de camera, en het delen van inspirerende verhalen en anekdotes. De lesgevers van PM vallen hierbij terug op hun jarenlange ervaring als journalist, communicatieadviseurs en crisismanagers. Na de opleiding krijgt u de kans om de opnames van uw interviews te ontvangen. Bovendien krijgt u van PM eventuele opleidingsmaterialen (zoals slides) en een certificaat als bewijs van uw deelname.

De kostprijs voor uw deelname aan de opleiding bedraagt € 680,- excl. 21% BTW.

Klik hier om u in te schrijven (Wees er snel bij; de plaatsen zijn beperkt!)
Neem contact op via info@pm.be indien u vragen hebt over deze opleiding.

 


Lesgevers:

Time

(Tuesday) 9:00 am - 5:00 pm CET

Location

PM Head Office

Krijgslaan 112, 9000 Gent

Organizer

PM • Risk Crisis Changeinfo@pm.be

Comments are closed.

Prepared for your next crisis? — PM makes organisations more resilient by preparing them to manage and learn from disruptive events. We provide consultancy, training, acute support and research in all stages of the crisis timeline: before, during and after.

Twitter
LinkedIn
Newsletter
PM BVBA
Krijgslaan 112
9000 Gent
+32 479 112 112
info@pm.be
Bank J.Van Breda & C°
IBAN: BE90 6451 0499 2532
BIC: JVBABE22
BTW BE 0473.448.981
NACE code 82990
X