august, 2020

20aug9:00 am5:00 pmMasterclass: Crisisbeheer voor non-profits (dag 1)Omgaan met crisis en razendsnelle verandering binnen en buiten de organisatie

PM Risk Crisis Change NGO Masterclass

Event Details

Registreer nu voor deze Masterclass

Leiders van toonaangevende non-profits moeten op dagelijkse basis heel wat ballen in de lucht houden, veranderingstrajecten aansturen en rekening houden met tal van interne en externe belanghebbenden. Zij doen dat samen met een gedreven team medewerkers met één groot doel voor ogen: maximaal tegemoet te komen aan de missie en het maatschappelijk doel van de organisatie. Zij zijn zich ongetwijfeld bewust van tal van kritische risico’s die hun operaties overschaduwen en sluiten deze liefst zoveel mogelijk uit. Maar als COVID-19 ons één iets geleerd heeft, dan is het wel dat die ene ondenkbare crisis plots levensgroot voor de deur staat en onze werking dreigt te ontwrichten. Wat is het volgende dat op ons af komt?

Bij PM, een adviesbureau gespecialiseerd in crisisbeheersing, zijn we ervan overtuigd dat elke organisatie vroeg of laat, maar vooral onverwacht, geconfronteerd wordt met crisissituaties die naar de ziel van de organisatie grijpen. Het is een utopie om te denken dat enkel handboeken, procedures of crisisplannen dergelijke crises kunnen oplossen. We geloven wel dat organisaties kunnen bouwen aan de nodige capaciteit en competenties om op de meest adequate manier te reageren in tijden van onzekerheid. Het is onze mening dat elke organisatie, groot of klein, het verdient om daar kwalitatief in geadviseerd te worden door professionals.

We nodigen leidinggevenden van non-profits daarom van harte uit op een Masterclass die we exclusief voor hen organiseren. In de loop van de tweedaagse Masterclass nemen we hen mee op een inspirerende rit door het steeds evoluerende landschap van crisisbeheersing. Ervaren sprekers dompelen de deelnemers onder in een brok noodzakelijke theorie maar laten ruimte voor praktijkcases, uitwisseling met collega’s en onmiddellijk bruikbare adviezen het oog voor de sector waarin zij actief zijn. Dat alles in een gemoedelijk doch confidentieel kader.

Registreer nu voor deze Masterclass
Download de brochure voor meer informatie
Contacteer info@pm.be voor al uw vragen

De standaard bijdrage voor een tweedaagse Masterclass bedraagt € 2.360 excl. BTW. PM hanteert voor deze Masterclass uitzonderlijk een verlaagd tarief van € 1.950 excl. BTW.

Time

(Thursday) 9:00 am - 5:00 pm CET

Location

PM Head Office

Krijgslaan 112, 9000 Gent

Organizer

PM • Risk Crisis Changeinfo@pm.be

Comments are closed.

Prepared for your next crisis? — PM makes organisations more resilient by preparing them to manage and learn from disruptive events. We provide consultancy, training, acute support and research in all stages of the crisis timeline: before, during and after.

Twitter
LinkedIn
Newsletter
PM BVBA
Krijgslaan 112
9000 Gent
+32 479 112 112
info@pm.be
Bank J.Van Breda & C°
IBAN: BE90 6451 0499 2532
BIC: JVBABE22
BTW BE 0473.448.981
NACE code 82990
X