Vacature: Crisisbezweerder en Projectcoördinator (m/v/x) bij het powerteam van PM Risk•Crisis•Change in Gent

Aarzel niet, solliciteer vandaag nog voor deze boeiende uitdaging!
Vul kennismakingsformulier in

Wij zijn een wild enthousiast team crisisadviseurs in Gent. Al meer dan tien jaar zijn we gespecialiseerd in enkel, alleen en louter crisisbeheer en crisiscommunicatie. Elke dag bouwen wij ijverig en met veel enthousiasme aan de crisisparaatheid van onze klanten. In welke sectoren? Eigenlijk alle sectoren die je je maar kan indenken, maar volgende komen wel vaak terug: industrie, financieel, gezondheid en entertainment. Ook bij vele overheden en de hulpdiensten – op alle niveaus – hebben we onze pluimen al verdiend.

We weten na de afgelopen tien jaar inmiddels goed wat niet werkt: stoffige en veel te lange crisisbundels in de kast, een inefficiënte vergadercultuur, een leger consultants inhuren (het is niet zij die in het oog van de storm komen te staan als het zover is …), Gantt plannings (“A friend doesn’t let a friend make Gantt plannings”) of een check-the-box mentaliteit. Kom je ons vervoegen, dan bouw je stap per stap samen met ons het soort crisisorganisaties dat er wel staat als het nodig is.

Klanten waarderen ons voor de manier waarop we gericht focussen op échte impact, op alle niveaus. Onze wetenschappelijk onderbouwde claims bij klanten helpen natuurlijk ook: “Chaos is perfect normaal” of “Neem je tijd, je bent toch al te laat met communiceren!” geven het zelfvertrouwen van een organisatie in crisis een boost 😉 Elke ochtend staan we op met nieuwe ideeën om het integraal crisisbeheer bij onze klanten draaiende te krijgen en houden. Want we zagen het bij de honderden crisissen waar we meedraaiden: de organisatie komt er zonder kleerscheuren vanaf als iedereen mee in de ark van crisisparaatheid stapt. Klanten begeleiden betekent bij PM niet voor klanten maar met klanten werken. En we amuseren ons niet enkel door ter voorbereiding crisissen te verzinnen, tot leven te brengen en op onze klanten los te laten in workshops en oefeningen; we staan ook altijd paraat om te mobiliseren voor de echte crisissen. Dat dit nooit gaat vervelen, kan elk van ons je garanderen!

Functieomschrijving


Jouw functieomschrijving als Crisisadviseur bij PM in Gent:

 • Projectbeheer (sales en support) van een van onze belangrijke innovatieve crisistools: het simulatieplatform ‘CIP Simulator’ dat onze klanten inzetten voor crisiscommunicatie- en andere oefeningen.
 • Zelf trainingsactiviteiten geven bij onze klanten, rond de topics die jou liggen. Denk dan vooral aan onze bewezen werkprocessen (bvb. het werkproces crisiscommunicatie), sociale media in crisissen, …
 • Mee interviews bij klanten rond hun crisiswerking uitvoeren, verwerken en de resultaten hiervan analyseren.
 • Mee crisisoefeningen en -workshops voorbereiden in samenwerking met onze partners in binnen- en buitenland.
 • Mee organiseren van PM klantenevenementen in binnen- en buitenland.

Jouw profiel en achtergrond


(Bewijs ons gerust van het tegendeel als we het bij het verkeerde eind hebben)

 • Een relevante / aanleunende hogere opleiding of een master.
 • Goede communicatieve vaardigheden en inzicht in het efficiënt verloop van projecten.
 • Een passie voor crisissituaties, de chaotische omstandigheden en stress die ze met zich meebrengen, maar ook de opportuniteiten die ze bieden.
 • Ervaringen met crisiscommunicatie: professionele ervaring is natuurlijk een plus maar geen must, het mag zeker ook iets te maken hebben met je studies of bepaalde gebeurtenissen die je van dichtbij hebt meegemaakt.
 • Goede talenkennis. Wij zijn internationaal actief, dus je goed kunnen uitdrukken in het Engels is een must.
 • Voor het luik ‘CIP Simulator’ van je job is ervaring met het werken met online content-platformen (WordPress) een troef.
 • Je bent bereid om je regelmatig te verplaatsen naar klanten en evenementen.

Onze troeven


Wij zijn overtuigd een heel competitief pakket aan te bieden:

 • Werken bij PM staat garant voor een zeer rijke, gevarieerde en uitdagende job, vanuit de filosofie van werken 2.0 streven we naar een goede balans tussen momenten van gezonde stress (we zijn nu eenmaal een crisisteam) en kalme periodes waarin je stoom kan en mag afblazen.
 • PM zet voluit in op personal branding en thought leadership. We geven jou de nodige ruimte om je eigen talenten te ontplooien, en investeren voortdurend in jou zodat je kan bijleren, ervaring opdoen, je eigen referenties uitbouwen en je eigen dromen (blijven) achterna gaan.
 • Onze kantoren vind je op het plein voor het Sint-Pietersstation. Jouw kans om in Gent als crisis professional aan de slag te gaan. De perfecte uitvalsbasis!
 • De PM teamleden zijn allen uitermate competente crisisprofessionals met heel wat ervaring. We kunnen dus vast veel van elkaar leren. Maar vooral beschouwen wij onszelf en onze klanten als mensen! Wij gaan professionele uitdagingen dan ook aan met een authentieke attitude, anders gezegd: het is niet onze stijl om ons achter een corporate masker te verschuilen.
 • Je hebt bij ons een competitief loon en extralegale voordelen zoals flexibele werkuren, dertiende maand, groepsverzekering en fietsvergoeding.

 

Aarzel niet om je cv en motivatie te sturen, vul ook zeker dit kennismakingsformulier in. Een boeiende nieuwe job in een heel innovatief en relevant werkdomein ligt op jou te wachten bij PM. Je krijgt bij ons evenveel uitdaging als werkplezier!

Aarzel niet, solliciteer vandaag nog bij dit powerteam!
Vul kennismakingsformulier in
Prepared for your next crisis? — PM makes organisations more resilient by preparing them to manage crisis situations. We provide consultancy, training, advice and support in all stages of the crisis timeline: before, during and after.
Contact
PM BVBA
K.M. Hendrikaplein 57
9000 Gent
+32 479 112 112
info@pm.be
Belfius Bank
IBAN: BE76 0688 9886 7095
BIC: GKCDBEBB
BTW BE 0473.448.981
NACE code 82990

I consent to having this website store my submitted information so they can respond to my inquiry.